A Tommy Hilfiger közzétette Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge elnevezésű társadalmi vállalkozói versenye döntőseinek névsorát

A Tommy Hilfiger közzétette Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge elnevezésű társadalmi vállalkozói versenye döntőseinek névsorát

Amszterdam--(BUSINESS WIRE)--jan. 14, 2020--

A PVH Corp. [NYSE: PVH] tulajdonában lévő Tommy Hilfiger közzétette a 2019. évi Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge elnevezésű versenye döntőjébe bekerült hat versenyző nevét. A most már második éve futó globális program célja a divat terén a befogadást és a pozitív változást elősegítő, innovatív megoldásokat kidolgozó induló (ún. "start-up"), illetve a gyors növekedés fázisában lévő (ún. "scale-up") vállalkozások támogatása. A döntősök kiválasztása a következő lépés a divatszektor előrehaladását támogató innovatív megoldások azonosításához és megvalósításához vezető úton. 2020. február 13-án a döntőbe került hat vállalkozó ellátogat a Tommy Hilfiger "Campus of the Future" elnevezésű, Hollandiában, Amszterdamban található létesítményébe, ahol a globális "Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge" nevet viselő rendezvényen bemutatják az általuk kidolgozott üzleti koncepciót egy, a Tommy Hilfiger képviselőiből és az üzleti életben és a fenntarthatóság terén vezetőnek számító szakemberekből álló zsűrinek.

Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20200114005439/hu/

TOMMY HILFIGER Fashion Frontier Challenge Finalists 2018 (Photo: Business Wire)

"Öröm látni, hogy a Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge elnevezésű verseny második évadára ilyen sok, a befogadást és a fenntarthatóságot elősegítő divatipar kialakításán munkálkodó versenyző nevezett be" - nyilatkozta Tommy Hilfiger. "Elkötelezettek vagyunk az ágazatunk legnagyobb kihívásainak leküzdését szolgáló kreatív, innovatív megoldások támogatása iránt, és jómagam alig várom, hogy a zsűri tagjaként idén is átadhassam a nyertes vállalkozóknak a díjakat. Az ő optimizmusuk és egy pozitív jövő formálása iránti elkötelezettségük mindannyiunk számára inspiráló példa, és bizonyítéka annak, hogy ha összefogunk, képesek vagyunk változást elérni."

Egy több szakaszból álló, négyhónapos folyamat során több mint 420 pályázó közül került kiválasztásra az a hat versenyző, akik meghívást kaptak a Campus of the Future létesítménybe, ahol egy, a társadalmi vállalkozások elismert szakértőiből álló, lelkes csapat segítségével kidolgozhatják és "finomhangolhatják" üzleti tervüket. A döntősök a következők:

 • A bangladeshi székhelyű növekvő vállalkozás, az Apon Wellbeing, amely gyárakon belül mindennapi szükségleti cikkeket méltányos áron kínáló üzleteket nyit, ahol a vevők a gyáron kívüli üzletek áraihoz viszonyítva 10%-os árengedménnyel vásárolhatják meg a termékeket, továbbá létrehozott egy pontrendszert, amelynek keretében a munkások az összegyűjtött pontokért ingyenes egészségbiztosítást és egészségügyi szolgáltatást kapnak.
 • Az amerikai székhelyű növekvő vállalkozás, a Stony Creek Colors, amely természetes indigófesték előállítására alkalmas, fenntartható módon termeszthető növényeket kínál olyan kis- és középméretű dohánytermelő gazdaságoknak, amelyeket bevételük elvesztésének veszélye fenyegeti a dohány iránti kereslet visszaesése miatt. A Stony Creek Colors által biztosított, értékesíthető terményt biztosító növények lehetővé teszik a gazdálkodók számára, hogy tovább üzemeltessék gazdaságukat, és így biztosítsák megélhetésüket.
 • A holland start-up, az A Beautiful Mess, amely egy kreatív weboldalt üzemeltet azzal a céllal, hogy menekülteket segítsen a társadalmi és gazdasági függetlenség elérésében fenntartható ruházati termékek előállítása révén.
 • A Lab 141 nevű induló vállalkozás, melynek székhelye az Amerikai Egyesült Államokban található, a vásárlók széles körének alakjára illő ruhákat állít elő kis szériákban, 3 dimenziós nyomtatással. Az általa alkalmazott módszerekkel a Lab 141 az ún. "méret nélküli" divat koncepcióját népszerűsíti és ülteti át a gyakorlatba.
 • Az indiai növekvő vállalkozás, a pizsamákat gyártó Sudara olyan nők számára biztosít szakmai és varrási készségeket biztosító képzést, akiknek sikerült kilépniük a szexiparból, vagy akiket az a veszély fenyeget, hogy szexmunkássá válnak.
 • A franciaországi növekvő vállalat, a Constant & Zoe funkcionális és divatos ruhákat készít fogyatékkal élő férfiak, nők és gyermekek számára.

A döntőben a nyerteseket kiválasztó neves zsűritagok a következők:

 • Tommy Hilfiger úr
 • Ankiti Bose, a Zilingo társalapítója és vezérigazgatója
 • Noor Tagouri, újságíró, aktivista és előadó
 • Daniel Grieder, a Tommy Hilfiger Global és a PVH Europe vezérigazgatója
 • Martijn Hagman, a Tommy Hilfiger Global & COO, a Tommy Hilfiger Global és a PVH Europe pénzügyi vezetője
 • Willemijn Verloop, a Social Impact Venture alapító tulajdonosa
 • Steven Serneels, az EVPA vezérigazgatója és igazgatósági tagja
 • Katrin Ley, a Fashion for Good ügyvezető igazgatója

A zsűri két nyertesnek összesen 150000 euró összegű nyereményt ítél oda, amely üzleti tervük megvalósítására fordítható. Továbbá a Tommy Hilfiger és az INSEAD globális szakértői egy egész éven át mentorálják a nyerteseket, akik ugyanakkor bekerülnek az INSEAD Social Entrepreneurship Programba (ISEP) is. Egy harmadik, 10000 euró összegű díjat az a döntős csapat vihet haza, amely a legtöbb közönségszavazatot kapja.

A Tommy Hilfiger álma az, hogy olyan divatot terjesszen el, amely nyitottá teszi az embereket és áthidalja köztük a szakadékokat. A márka hosszú távú, különösen a befogadásra és a cirkularitásra összpontosító fenntarthatósági erőfeszítéseiről további információk a következő internetes címen találhatók: https://global.tommy.com/en—int/about-us-corporate-sustainability.

Ez úton is sok szeretettel invitáljuk a márka kedvelőit és követőit, hogy csatlakozzanak a közösségi médiákban folyó párbeszédhez a következő felhasználónevekre rákeresve: #TommyHilfiger, #FashionFrontierChallenge, #MakeNewPossible és @TommyHilfiger..

# # #

Amit a Tommy Hilfigerről tudni kell…

Tommy Hilfiger, amelynek portfóliójában olyan márkák szerepelnek, mint a TOMMY HILFIGER és a TOMMY JEANS, a világ egyik legismertebb és legelismertebb, prémiumkategóriás, ún. "lifestyle" (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) ruházati cikkeket tervező és forgalmazó cégcsoportja. A vállalat elsősorban magas minőségű, egyedi szabású férfiruházatot és sportruházatot, női ruhakollekciókat és sportruházatot, gyermekruhákat, denim kollekciókat, fehérneműket (ideértve köntösöket, hálóruhákat és szabadidőruházatot), lábbeliket és kiegészítőket tervez és forgalmaz. Ugyanakkor válogatott licenctulajdonosain keresztül a Tommy Hilfiger kiegészítő "lifestyle" termékeket is kínál, például szemüvegeket, karórákat, illatszereket, fürdőruhákat, zoknikat, kisebb bőrárukat, lakberendezési cikkeket és bőröndöket/utazótáskákat. A TOMMY JEANS termékcsaládba férfi és női farmerruházat és lábbelik, kiegészítők és illatszerek tartoznak. A TOMMY HILFIGER és a TOMMY JEANS márkanévvel forgalmazott árukat a vásárlók szerte a világon megvásárolhatják a kiterjedt TOMMY HILFIGER és TOMMY JEANS üzlethálózat egységeiben, a vezető szaküzletekben és áruházakban, egyes online kiskereskedőktől, valamint a tommy.com internetes címen.

Amit a PVH Corp.-ról tudni kell…

A PVH a világ egyik legkedveltebb divat- és ún. "lifestyle" (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) termékeket forgalmazó cégeként meghatározó szerepet játszik a stílustrendek alakítása terén. A társaság tulajdonát képezik olyan, a divatot a világ jobbá tétele érdekében formáló, ikonikus márkák, mint a TOMMY HILFIGER, a CALVIN KLEIN, a Van Heusen, az IZOD, az ARROW, a Speedo *, a Warner's, az Olga és a Geoffrey Beene, valamint a fehérneműket forgalmazó, digitális értékesítésre összpontosító True & Co., mely márkanevek, valamint egyéb ismert amerikai és nemzetközi márkanevek, továbbá licencbe adott márkanevek alatt számos különféle terméket forgalmaz. A PVH több mint 38000 értékesítési partnere több mint 40 országban évente mintegy 9,7 milliárd USA dollár összegű árbevételt ér el. Ez az alapja a PVH erejének.

*A Speedo márka a Speedo International Limited által Észak-Amerika területére és a Karib-térségre adott örökös licenc alapján kerül forgalmazásra.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

CONTACT: Tommy Hilfiger Contact

Baptiste Blanc

Sr. Director, Communications and Earned Media

E-mail:Baptiste.Blanc@tommy.com

Tel: +31 62904 2334

KEYWORD: NEW YORK INDIA NETHERLANDS NORTH AMERICA ASIA PACIFIC EUROPE UNITED STATES FRANCE BANGLADESH

INDUSTRY KEYWORD: SMALL BUSINESS RETAIL PROFESSIONAL SERVICES FASHION

SOURCE: PVH Corp.

Copyright Business Wire 2020.

PUB: 01/14/2020 07:38 AM/DISC: 01/14/2020 07:38 AM

Copyright Business Wire 2020.